Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΞΕΣΠΑ: ΕΚΑΝΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ; Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…

NANAS4

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Κωτσόπουλος ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει την άσχημη κατάσταση στη ζωή του με τη Νανά. Η κραυγή απόγνωσης του συζύγου της είναι συγκλονιστική!

 

«Ο Γιάννης εκνευρισμένος από τα σχόλια κάποιων μίλησε στο gossip-tv και μοιράστηκε άγνωστες στιγμές της κοινής ζωή του με τη Νανά. Δεν είναι τύπος που γουστάρει την δημοσιότητα. Αντιθέτως. Ωστόσο δε μπορεί να διαβάζει την κακία του καθενός.

 

NANAS5

 

«Ρωτάει κανείς από αυτούς που με κρίνει πώς περνάω εγώ μαζί της; Προσκαλώ έναν από αυτούς που με κατηγορούν να έρθει και να ζήσει μαζί με την Νανά για μια μέρα. Ρωτάει κανείς αν εγώ πήρα την γυναίκα μου από τα μαλλιά δυο φορές στο παρελθόν και την έκλεισα στο Νοσοκομείο; Το έκανα χωρίς να το μάθει κανείς και την έσωσα. Λοιπόν. Καλό είναι να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι και ν΄ αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

 

NANA4

 

Αυτά που γράφονται για εισαγγελικές εντολές είναι μπούρδες. Κανείς δε μπορεί να βάλει με το ζόρι μια ενήλική γυναίκα στο νοσοκομείο ή σε μια κλινική δια της βίας παρά μόνο αν υπογράψει κάποιος εκ των γονιών της. Αλλά ρωτήσατε ποτέ που είναι οι γονείς της Νανάς; Είναι εξαφανισμένοι. Δεν έχουν καμία σχέση με τη Νανά ούτε και με μένα. Αντιθέτως η δική μου οικογένεια είναι όλοι τους στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Πιστέψτε με. Με τη δύναμη που έχω έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου. Είναι πλέον στο χέρι της Νανάς».

 

Λίγο αργότερα ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη ποστάρει στο facebook την ανάρτηση της ιστοσελίδας με ακόμα πιο σκληρά λόγια για τους απόντες γονείς της γυναίκας του:

 

NANAS2

 

Τέλος, η ίδια η Νανά Καραγιάννη επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του συζύγου της γράφοντας το παρακάτω σχόλιο:

 

NANAS3

 

Εμείς ευχόμαστε η Νανά να γίνει γρήγορα καλά γιατί το αξίζει!

 

Latest Tweets

    Message: Rate limit exceeded, Please check your Twitter Authentication Data or internet connection.