Πάτρα: Πίσω στην κουζίνα της… μαμάς

eb227204569b674ef03b419e38ad76dcbc355470-1

Οι Πατρινοί και οι φοιτητές της πόλης επιστρέφουν στην κουζίνα της μαμάς ή της γιαγιάς τους αν προτιμάται. Κι επειδή δεν είναι εύκολο να τρώμε καθημερινά στο σπίτι καταφεύγουν σε ότι είναι πιο κοντά στο σπιτικό φαγητό.

Το ΜΑΓΕΥΜΑ  σερβίρει όλα όσα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: Από όσπρια, μέχρι λαδερά, ψάρια, μουσακά, παστίτσιο, γιουβετσάκι, κοτόπουλο στο φούρνο και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Η τάση είναι κυρίαρχη πλέον. Μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, εργένηδες, πολυάσχολοι ακόμα και οικογένειες δοκιμάζουν τις γεύσεις της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που παρά την κρίση αυξάνονται διαρκώς.

Στο ΜΑΓΕΥΜΑ  στην ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ συναντήσαμε την κυρία ΓΛΥΚΕΡΙΑ η οποία προσφέρθηκε να μας προσφέρει ότι τραβάει η όρεξή μας για να έχουμε προσωπική άποψη για τα φαγητά που σερβίρονται.

Την προτίμηση που δείχνουν όλο και περισσότεροι Πατρινοί και φοιτητές στα παραδοσιακά μαγειρεία την αποδίδει η κυρία ΓΛΥΚΕΡΙΑ , πέραν των άλλων, και στην αυξημένη ευαισθησία που έχουν πλέον οι Έλληνες στην υγιεινή-μεσογειακή διατροφή.Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ

Latest Tweets

    Message: Rate limit exceeded, Please check your Twitter Authentication Data or internet connection.