ΠΑΤΡΑ: Παθιασμένο σεξ στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου – Εγιναν δημόσιο θέαμα σε ασθενείς και διερχόμενους

Ο τέλειος καφές στο σωστό μέρος-Minimal espresso bar -Η πιό αγαπημένη συνήθεια

Ευχάριστη και ωραία ατμόσφαιρα και στο χώρο αλλά και στους ανθρώπους εκεί..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

 

Ο έρωτας γιατρεύει τα πάντα, λένε οι παλιότεροι και αυτό φαίνεται πως έχει γίνει μότο για ζευγαράκι το οποίο επισκέπτεται συχνά πυκνά πάρκινγκ νοσοκομείου για να περάσει τις ιδιαίτερες στιγμές του. Μάρτυρες σκηνών ακατάλληλων για ανηλίκους, έγιναν εργαζόμενοι, ασθενείς και συνοδοί το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο της περιοχής. Συγκεκριμένα, το ζευγαράκι το οποίο επισκέπτεται τακτικά το πάρκινγκ, επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις και μάλιστα έχοντας ανοικτό το παράθυρο του συνοδηγού, με τις κραυγές ηδονής να μαρτυρούν πως το σημείο δεν απασχολεί και τόσο τους ερωτευμένους. Και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι… έγιναν θέαμα σε πολλούς συγγενείς ασθενών που επισκέπτονταν εκείνη την ώρα τους δικούς τους ανθρώπους.

Κανείς προφανώς δεν είχε σκεφθεί πως το συγκεκριμένο σημείο θα αποτελούσε μία καλή «καβάντζα» για σεξουαλικές περιπτύξεις.

Αν και τα Νοσοκομεία της περιοχής έχουν δώσει αφορμές για πολλές συζητήσεις ροζ ιστοριών! Και ποιος δεν θυμάται το «όργιο» με τις 5 λεσβίες στο Νοσοκομείο Ρίου (μεταξύ αυτών και μία γιατρός), τον εργαζόμενο που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε τμήμα στο Υπόγειο να κάνει σεξ με εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας, τις ερωτικές περιπέτειες που διαδραματίζονται σε κάποια δωμάτια εφημεριών γιατρών κλπ.

Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας με φόντο τα Νοσοκομεία.

Πάντως το ζήτημα του πάρκινγκ έφθασε στα «αυτιά» της Διοίκησης! Αλλά τι να πρωτοκάνει ο Διοικητής; Εδώ δεν μπορεί να περιορίσει τις κλοπές που συμβαίνουν στο Νοσοκομείο, είναι δυνατόν να απασχολεί και προσωπικό για να κάνει βάρδια … στο πάρκινγκ, ώστε να εμποδίζονται όσοι «ξαναμμένοι» το μετατρέπουν σε ερωτική φωλιά εντός του ιδιωτικού τους αυτοκινήτου;

Latest Tweets