Απίστευτο. Έκρυβε σε κατσαρόλα 60.000 ευρώ και τον έκλεψε η κόρη του

Παγωτά γλυκά απο τον Πλέγα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ένα συνταξιούχος έκρυβε στην κατσαρόλα κάτω από το κρεβάτι του, 60 χιλιάδες ευρώ, τα οποία τα κουβαλούσε μαζί του όποτε έφευγε από το σπίτι, για να νιώθει σίγουρος πως είναι ασφαλή.

Παρόλα αυτά, ο ηλικιωμένος στις 26 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στην οικία του πήγε κάτω από το κρεβάτι του, για να πάρει τα χρήματα και διαπίστωσε ότι αυτά έκαναν φτερά.
Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ισχυριζόμενος πως την κλοπή έκανε η 49χρονη κόρη του, αφού δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης της οικίας.
Όπως εξήγησε στις Αρχές, υποψιαζόταν την 49χρονη γιατί την προηγούμενη μέρα είχε μεταβεί στην οικία του παραπονούμενου, για να μεταφέρει τη μητέρα της στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο συνταξιούχος είχε υποψιαστεί στο παρελθόν, όπως ανέφερε στις Αρχές, ότι η κόρη του έκλεβε χρυσαφικά από τη μητέρα της και όταν την ρώτησαν εάν έκανε κάτι τέτοιο, η 49χρονη απάντησε «τι θα τα κάνετε εσείς»;
Τελικά πέντε μήνες αργότερα, η 49χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού εντοπίστηκε γενετικό υλικό της στην κατσαρόλα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν έκλεψε τα χρήματα, αλλά ότι ο πατέρας της πάσχει από άνοια.
Πηγή: Πολίτης

Latest Tweets