Απίστευτο! Γιατροί αρνούνται να εμβολιαστούν και καλούν τους πολίτες να πράξουν το ίδιο…

Pet smart

Υψηλά Αλώνια απέναντι απο τα ΤΑΧΙ

261 034 4483

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί η δήλωση του υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, πως πολλοί γιατροί που δε θέλουν να εμβολιαστούν, καλούν και τους πολίτες να κάνουν το ίδιο. Ο υποδιοικητής ΥΠΕάρχης Κρήτης Στέλιος Δημητρακόπουλος μίλησε στο Star και είπε πως αρκετοί συνάδελφοί του, γενικοί γιατροί και παθολόγοι, προτρέπουν τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Μία παραίνεση αντιεπιστημονική και απαράδεκτη.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει στην Κρήτη, καθώς έχουμε καθημερινά κρούσματα Η1Ν1 σε σχολεία κυρίως δημοτικά, είπε πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, καθώς αναμένονταν αυτά τα κρούσματα. Ανέφερε, επίσης πως υπάρχουν 11 ΤΟΜΥ στην Κρήτη που δουλεύουν «στα κόκκινα» αυτή την περίοδο.

Απαγορεύτηκε το επισκεπτήριο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

Την απαγόρευση του επισκεπτηρίου σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, από σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου, αποφάσισε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε σχετική ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου, Ευάγγελου Καρβούνη, αναφέρεται πως το μέτρο ελήφθη λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και για την ασφάλεια των ασθενών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επιτρέπεται, αυστηρά, η παρουσία το πολύ ενός συνοδού ασθενή και μόνο με χρήση προστατευτικής χειρουργικής μάσκας.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι με προηγούμενη απόφαση έχει απαγορευθεί, ήδη, το επισκεπτήριο στους χώρους Μαιευτικής-Γυναικολογικής. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το επισκεπτήριο γίνεται καθημερινά στις 14:00 και έχει διάρκεια 5 λεπτών από έναν συνοδό.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω οδηγιών, η διοίκηση του νοσοκομείου επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νομίμων μέσων για την προάσπιση της υγείας των νοσηλευομένων ασθενών.

Latest Tweets