Απόπειρα βιασμού φαντάρου σε φυλάκιο

ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ -Κατασκευή και επένδυση κουζίνας τζακιών, πάγκους κουζίνας , μπάνια, δάπεδα, σκάλες!! 2610-522567 6944-924317

 

 

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε φυλάκιο της 79 ΑΔΤΕ. 
Πιο συγκεκριμένα, φαντάρος παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από χαμηλόβαθμο στέλεχος εκτελώντας υπηρεσία στο φυλάκιο του Αγαθονησίου.

 

Το γεγονός της παραβατικής συμπεριφοράς του στελέχους έχει λάβει τα χαρακτηριστικά «κοινού μυστικού» στα στρατόπεδα της Σάμου.

 

Οι φαντάροι αναρωτιούνται;

 

Δεν το γνωρίζουν ο Διοικητής, ο Ταξίαρχος και το ΓΕΣ;

 

Δεν το γνωρίζουν οι Υπουργοί Άμυνας Αποστολάκης-Ρήγας, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

 

Οι φαντάροι πήραν την πρωτοβουλία να στείλουν Επιστολή Καταγγελίας στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να μην κουκουλωθεί η υπόθεση.

 

Θεωρούν ότι το κλίμα Πολεμοκαπηλείας που καλλιεργείται από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, η Ανοχή στον εθνικισμό, τον ρατσισμό, η καθημερινότητα του σεξισμού, η ευνοιοκρατία στα μόνιμα στελέχη και η Δουλοποίηση των συναδέλφων φαντάρων αφήνουν το περιθώριο να εκδηλωθούν ακόμη και απόπειρες βιασμού φαντάρων!

 

Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτές των συναδέλφων ΑΠΑΙΤΩΝΤΑς την παραδειγματική τιμωρία του στελέχους που πρωταγωνίστησε σε αυτό το επεισόδιο που προσβάλει όλους.

 

Καταγγέλλουμε δημόσια το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας που μέχρι τώρα κινήθηκαν με γνώμονα να μην θιγεί το «Γόητρο του Στρατού», δεν γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους το περιστατικό της απόπειρας βιασμού του συναδέλφου και κυρίως δεν ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Latest Tweets