Αυτή είναι η Δέσποινα Δαμασκηνού. Η δημοτική σύμβουλος που συνελήφθη για φακελάκι

Πληροφορίες στα τηλ 2610 337735, 2610 423342

1️⃣Γ. Παπανδρέου 60 (έναντι Max Perry)
2️⃣Πανεπιστήμιου 62 (φανάρια κουρτέση)Τώρα με κάθε σετ νέων ελαστικών #δώρο υαλοκαθαριστήρες αξίας 15€!

Είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Μια υπόθεση για την οποία η Ελληνική Αστυνομία προέβη σε ανακοίνωση ενώ απο την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος κάνει λόγω για «σκευωρία» απο τον πρώην σύντροφό της με σκοπό να την εκδικηθεί.

Τι συνέβη; Η Ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε πώς:

«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας διερευνήθηκε υπόθεση δωροληψίας υπαλλήλου και εκβίασης, σε περιοχή της Πελοποννήσου και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας για εκβιαστική απαίτηση χρηματικού ποσού, από δημοτικό υπάλληλο, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (6 Μαρτίου 2019), ενώ κατασχέθηκε προσημειωμένο το χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης διερευνήθηκε η εμπλοκή επιπλέον προσώπου, ενώ το σχετικό προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα».

«Βιώνω ένα Γολγοθά – Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»

Η ίδια η Δέσποινα Δαμασκηνού λέει αποκλειστικά στο eReportaz: «Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός , με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία ‘’όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα ….’’

 

 

 

 

Latest Tweets