Για να είσαστε σίγουροι για το κατοικίδιο σας δείτε αυτό – Εντοπισμός με το Dog-Tracking. Τηλεφωνήστε τώρα στο 6940 804174

Απλά το καλύτερο.

Η Deus Services παρουσιάζει το πρώτο κολάρο για σκύλους στον κόσμο από γνήσιο δέρμα με μια κρυφή συσκευή εντοπισμού GPS μέσα σε αυτό. Διακριτικό και με κρυφή συσκευή GPS, μοιάζει με ένα φυσιολογικό κολάρο, αλλά με αυτό μπορείτε να βρείτε το σκυλάκι σας, σε περίπτωση που έχει χαθεί ή κλαπεί.

Μία μικρή πλακέτα GPS, μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και μια κάρτα SIM παγκόσμιας λήψης είναι ενσωματωμένα στο δερμάτινο κολάρο!
Οι δερμάτινες ραφές είναι σφραγισμένες καθιστώντας το αδιάβροχο και αφού δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό, η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται ασύρματα. Το κολάρο απλά εφάπτεται πάνω στο φορτιστή!
Πλεονεκτήματα
Εύκολα
Ζωντανά
Ειδοποιήσεις
Περίμετρος
Χρειάζεστε βάρκα για να μη μπει στο νερό;
Αδιάβροχο κολάρο
Δεν χρειάζεστε βάρκα. Το κολάρο Look & Find είναι αδιάβροχο με σφραγισμένες ραφές και χωρίς θύρες φόρτισης επειδή γίνεται ασύρματα. Το νερό δεν μπορεί να φτάσει στο εσωτερικό του μηχανισμού.
Ξεχάστε λοιπόν τις βάρκες. Μπορεί να κολυμπήσει χωρίς να καταστραφεί το κολάρο.
Κομψό δερμάτινο χειροποίητο λουρί
Γνήσιο Δέρμα

Το κολάρο Look & Find παράγεται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης. Χειροποίητες κοπές και γνήσιο δέρμα συνδυάζονται για την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Οι άκρες είναι σφραγισμένες με ειδικό υλικό, μια μυστική συνταγή που αυξάνει την αντίσταση στο νερό και κάθε κολάρο καλύπτεται με μια προστατευτική κρέμα.

Κορυφαία Κομψότητα
Χρησιμοποιήστε το Smartphone
(Look & Find) Δείτε & Βρείτε
Ειδικά σχεδιασμένες και αναπτυγμένες εφαρμογές για smartphones Android και iphone. Το κολάρο συνδέεται με το smartphone σας χωρίς καμία ταλαιπωρία! Απλώς πατήστε το κατάλληλο εικονίδιο και δείτε που είναι το σκυλάκι σας. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν είναι παιχνιδιάρης και προσπαθεί ναξεφύγει από μια περιοχή που έχετε επισημάνει.
Δεν χρειάζεται να προσέχετε να μην χαθεί
Το κυνήγι γίνεται διασκέδαση
Αφήστε τον να περιπλανηθεί
Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε το σκύλο σας να μοιάζει με ρομπότ από την ταινία Star Wars, όταν πάτε για κυνήγι; Με όλες τις κεραίες να προεξέχουν και τα βαριά κολάρα γύρω από το λαιμό του;

Αφήστε τον να τρέξει ελεύθερα οπουδήποτε θέλει. Αφήστε τον να ψάξει για ένα θήραμα σε ένα βάλτο, ένα πυκνό δάσος ή στην άλλη πλευρά ενός βουνού. Θα τον βρείτε εύκολα. Απλώς αγγίξτε την εφαρμογή και δείτε την τοποθεσία του.

Πάντα συνδεδεμένος
ισχυρό κολάρο & η καλύτερη εφαρμογή
Καινοτομία στο χέρι σας!
Με το κολάρο Look & Find μπορείτε να παρακολουθείτε τον σκύλο σας σε πραγματικό χρόνο, απλά πατώντας στην εφαρμογή στο smartphone σας. Το κολάρο έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί έως και 12 ημέρες χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης. Η φόρτιση γίνεται απλά τοποθετώντας το κολάρο στον ασύρματο φορτιστή. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το κολάρο, μπορείτε να το θέσετε σε κατάσταση αναμονής, οπότε η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 25 ημέρες.
Αξεσουάρ κολάρου
Ασύρματα. Εύκολα. Μαγικά.

Ασύρματη φόρτιση του κολάρου σας και ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχουν θύρες φόρτισης ή καλώδια USB. Η συσκευασία περιέχει μια προστατευτική κρέμα για να γυαλίζετε και προστατεύετε ανά διαστήματα το κολάρο.

Εξερευνήστε το! Θα το λατρέψετε
Χρησιμοποιώντας το smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε
Πηγαίνετε για μια βόλτα όπως η φύση προορίζεται. Αφήστε το σκυλί σας να απολαύσει την ελευθερία.

Το κολάρο Look & Find όχι μόνο σας βοηθά να βρείτε το σκυλί σας αν περιπλανηθεί, αλλά λειτουργεί και ως μέτρο κατά της κλοπής, δεδομένου ότι μοιάζει με ένα συνηθισμένο δερμάτινο κολάρο και οι ενδεχόμενοι κλέφτες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει κρυφή συσκευή GPS.

 

Latest Tweets