«Δεν είμαστε για τους φτωχούς Έλληνες» – Μύκονος: Ο εστιάτορας με τα «χρυσά» καλαμαράκια εξηγεί τις τιμές

Γνωρίστε το Boat Tracking – Σύστημα παρακολούθησης σκαφών !Σε περίπτωση κλοπής, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή της Deus! 6940804174

Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο http://deus.services/el/boats/

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΑΦΟς ΦΩΤΟ

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό περνούν στην αντεπίθεση.

Αυτό γίνεται με ένα διαφημιστικό κλιπ Χολλυγουντιανών προδιαγραφών, με σκοπό να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας. Απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα.

Οι νέες δηλώσεις του εστιάτορα για τις τιμές
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος. Δεν είμαστε για Έλληνες» λέει και συνεχίζει…

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.

Latest Tweets