ΕΚΤΑΚΤΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ «ΚΟΣΚΙΝΟ» Ι.Χ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Κ.ΚΗΦΙΣΙΑ. ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΥΓΕΙΑ» Ο ΕΝΑΣ

Τέτοια κρέπα δεν εχεις ξαναφάει – 1000 και μία γεύσεις!!

Το πιο νόστιμο Delivery – Τηλεφωνήστε τώρα στο 2610 62 56 66!

Ένας Ρομά έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην Κηφισιά, έπειτα από πυροβολισμούς ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στην ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός, που ήταν εκτός υπηρεσίας είδε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, στην οδό Τριπόλεως, στην Κηφισιά, τρεις Ρομά να επιβιβάζουν με το ζόρι σε αυτοκίνητο μία ηλικιωμένη γυναίκα. Τότε, όπως υποστηρίζει, τους έκανε σήμα να σταματήσουν, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και τότε τους καταδίωξε.

Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού και τα άτομα αυτά έβγαλαν έξω τη γυναίκα. Παράλληλα, ένας από τους δράστες βγήκε έξω και συνεπλάκη με τον αστυνομικό, ο οποίος σε κάποια στιγμή πυροβόλησε. Στη συνέχεια ο ένας Ρομά μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα διακομίστηκε ένα άτομο στο «Υγεία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Αυτή την ώρα ο ειδικός φρουρός μεταφέρεται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για να καταθέσει.

Μετά από λίγη ώρα ένας εκ των Ρομά διεκομίσθη σε κλινική, τραυματισμένος στην πλάτη από σφαίρα και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είναι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζει την ηλικιωμένη.

Latest Tweets