Εξέταση στο Νοσοκομείου Ρίου… για τον Σεπτέμβρη 2019 – Πως οι ασθενείς οδηγούνται στα ιδιωτικά ιατρεία των νοσοκομειακών γιατρών

 Aπο την GALERIE GOLD SILVER !! Αράτου 14! 2610 243162   ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GALERIE GOLD SILVER

 
  • Χρυσά κοσμήματα (αλυσίδες, δαχτυλίδια, χρυσαφικά, σκουλαρίκια)  Χρυσές λίρες
  • Κοσμήματα    Πολύτιμους λίθους    Επώνυμα ρολόγια    Επώνυμους πίνακες ζωγραφικής
  • Συλλογές   Αντίκες   Βιβλία
    Αράτου 14     Τηλ.: 2610 243162
    Κιν.: ​6942 223848 (Vodafone)
    Κιν.: 6995 148014 (Wind)

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχό

Ασθενής τηλεφωνεί στο Νοσοκομείο Ρίου για να κλείσει ραντεβού για εξέταση στις φλέβες των ποδιών. Θέλει να κάνει αγγειογραφία και τον ενημερώνουν πως υπάρχουν τρεις επιλογές: Αν θέλει κάποιο τακτικό πρωινό ραντεβού στο οποίο φυσικά δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ θα πρέπει να περιμένει τον Σεπτέμβριο του 2019. Αν θέλει κάποιο απογευματινό ιατρείο, το επόμενο ραντεβού (με κόστος περίπου στα 70 ευρώ) είναι τον Φεβρουάριο του 2019. Ενώ αν πάει σε ιδιώτη γιατρό, ή στο ιατρείο του γιατρού που θα έκανε την εξέταση, τότε μπορεί να εξετασθεί εντός του μηνός Δεκεμβρίου αλλά η επίσκεψη κοστίζει 100 ευρώ!

Απλά πράγματα! Τι θα έκανε ο καθένας; Μα φυσικά θα πλήρωνε τα 100 ευρώ, στο ιδιωτικό ιατρείο του γιατρού, αφού η διαφορά με το απογευματινό ιατρείο του Νοσοκομείου είναι… 30 ευρώ και… 3 μήνες περαιτέρω αναμονής. Όσο για την «φημολογούμενη» δωρεάν εξέταση στο Νοσοκομείο; Ε, ποιος θα περίμενε δέκα μήνες για να την κάνει;

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 ποιος ξέρει τι μπορεί να μου συμβεί» μας είπε ο ασθενής που μας ανέφερε τι του συνέβη, όχι τόσο υπό την μορφή καταγγελίας, όσο για να αναδείξουμε την κατάσταση στον χώρο της δημόσιας υγείας. Η οποία είναι… τραγική!

Κατά τα άλλα το Υπουργείο διατείνεται πως… οι πολίτες έχουν δημόσια δωρεάν υγεία! Σωστά. Στα λόγια την έχουν, στην πράξη όμως λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται και των λοιπών προβλημάτων οδηγούνται… στα ιδιωτικά ιατρεία των γιατρών των Νοσοκομείων!

Latest Tweets