Η ανάρτηση της μητέρας που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στο Αίγιο

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς σε Πασχαλινές Λαμπάδες για όλους! Topaz Patras

Μια τεράστια ποικιλία από Πασχαλινές λαμπάδες σας περιμένει στο κατάστημα μας.
Για όλα τα γούστα όλες τις ηλικίες αγόρια και κορίτσια.
Χειροποίητες Αρωματικές Δημιουργίες.

261 032 6493
Ευβοίας 188

 

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται…» είναι η ανάρτηση της 35χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου.

Η ίδια μετά την αποκάλυψη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.

Στο προφίλ της μάλιστα κατά διαστήματα «ανέβαζε» και φωτογραφίες με μωρά.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις ιστολογικές εξετάσεις το επόμενο διάστημα θα λύσουν το μυστήριο με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε χθες πεταμένο σε κάδο στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34 εβδομάδων έμβρυο (αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί.

 

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Για την υπόθεση νοσηλεύεται φρουρούμενη μια γυναίκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου που εξετάζεται αν είναι η μητέρα του βρέφους, αν και η ίδια το αρνείται.

Latest Tweets