Καλό Φθινόπωρο! Άστατος με βροχές όλη την εβδομάδα!

Η καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, πάντα στην καλύτερη τιμή – Προτεραιότητα μας η ζεστασιά σας !

Ασυναγώνιστες τιμές με την εγγύηση ποιότητας BULDINGS PETROL SERVICE 

Απλά και χωρίς καμία καθυστέρηση με ένα τηλεφώνημα, ανταποκρινόμαστε άμεσα στην παραγγελία σας εντός 24 ωρών, πραγματοποιώντας προσωπικά τη διανομή της συμφωνημένης ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

 

Ο καιρός δεν λέει να συμβαδίσει με την εποχή αφού η φετινή Άνοιξη μοιάζει περισσότερο με Φθινόπωρο.

Και σήμερα αλλά και έως το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός θα είναι άστατος. Σύμφωνα με το meteo.gr περιμένουμε ιδιαίτερα έντονη αστάθεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα πολύ ενισχυμένοι  άνεμοι αναμένονται κατά τόπους σε περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής, η Αθήνα και η Κρήτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης, έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 16/04.

Την Τρίτη 16/04 τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στην ανατολική και νότια χώρα αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά, ενώ την Τετάρτη 17/04 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και νοτιοανατολικά διαμερίσματα της χώρας.

Οι προβλέψεις για όλη την εβδομάδα θα είναι στο ίδιο μοτίβο με τον καιρό να είναι βροχερός, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας και από την Παρασκευή θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας.

 

Latest Tweets