ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ούτε για δείγμα εμβόλιο κατά της γρίπης- Σε έξαρση ο ιός, απροστάτευτοι οι πολίτες

Προτεραιότητά μας η άριστη ποιότητα των προϊόντων που διακινούμε. Στόχος μας στη Φρουτοκίνηση να αποτελεί πρότυπο ασφάλειας στον κλάδο των Φρούτων & Λαχανικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλούσια γκάμα των προϊόντων που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε μπορείτε στο τηλέφωνο 697 727 0512

Άδεια παραµένουν τα ράφια των φαρµακείων από εµβόλια κατά της γρίπης, παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείο Υγείας ζητά τον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών χωρίς πρώτα να εχει εξασφαλίσει την έγκαιρη αγορά τους.

Οι νέες παρτίδες αντιγριπικών εµβολίων που έχουν παραγγελθεί αναµένεται να φτάσουν τη µεθεπόµενη εβδοµάδα, σύµφωνα µε εκπροσώπους των φαρµακοποιών, ενώ, µε βάση άλλες εκτιµήσεις, µπορεί να δοθούν όλα σε δηµόσιες δοµές, όπως είναι τα Κέντρα Υγείας, οι µονάδες του πρώην ΠΕ∆Υ, νοσοκοµεία κ.λπ.

Η εποχική γρίπη για το Βόρειο Ηµισφαίριο αρχίζει την 40ή εβδοµάδα, δηλαδή τον Οκτώβριο, µέχρι την 20ή εβδοµάδα του επόµενου έτους, δηλαδή τον Μάιο. Μέσα σε αυτήν την περίοδο εντάσσεται η περίοδος έξαρσης, η οποία ξεκινά από τα µέσα Ιανουαρίου και φθάνει µέχρι τα µέσα Μαρτίου. Να σηµειωθεί ότι αρχικά είχαν παραγγελθεί περίπου 1,5 εκατ. δόσεις αντιγριπικών εµβολίων που δόθηκαν στα φαρµακεία και άλλες 500.000 δόσεις που διανεµήθηκαν στα νοσοκοµεία.

Latest Tweets