Πάτρα: Έκκληση για… ένα ακουστικό-Για ένα δίχρονο αγοράκι που γεννήθηκε με σοβαρή βαρηκοΐα

Στον ΜΠΑΡΑΚΟ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα υδραυλικά είδη που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών

Το κατάστημά μας βρίσκετε Πανεπιστημίου 114 (Ζαβλάνι)
Τηλ : 2610 42121

Έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο ακουστικό απευθύνει μέσω της «Γ» οι γονείς ενός δίχρονου αγοριού.

 

Όπως ανέφεραν στην «Γ», το τρίτο παιδί τους γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα βαρηκοϊας και μοναδική λύση για να ακούει είναι να προμηθευτεί ειδικό ακουστικό.

Όμως, όπως μας αναφέρουν, αδυνατούν να το προμηθευτούν διότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα.

«Ο σύζυγός μου είναι άνεργος και εγώ γυρίζω στους δρόμους πωλώντας διάφορα είδη, προκειμένου να εξασφαλίσω ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά μου. Το ακουστικό βαρηκοΐας οστέινης αγωγιμότητας, με αυτοκόλλητο προσαρμογέα, που έχει μεγάλη ανάγκη ο μικρός μου γιος κοστίζει 2.450 ευρώ. Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά για να μπορέσουμε να το εξασφαλίσουμε» αναφέρει στην «Γ» η μητέρα του ανήλικου.

Παράλληλα, ζητά όποιος μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας για το σύζυγό της προκειμένου να μπορέσουν να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς την οικογένειά του.

Η πενταμελής οικογένεια μένει στην οδό Ακρωτηρίου και χρειάζεται οικιακό εξοπλισμό, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα. Οποιος θέλει και μπορεί να την βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6945.492860.

Latest Tweets