Πάτρα: «Πόλεμος» Ιατρών και συνδικαλιστών εργαζομένων με φόντο την ακύρωση χειρουργείων


Kομμωτηριο Εφη Λιναρδου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

Βγήκαν «νυστέριρα» στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» μεταξύ Ιατρών και συνδικαλιστών εργαζομένων ενόψει της έναρξης καθημερινών στάσεων εργασίας από την προσεχή Δευτέρα 15 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Φώτη Καρβελά, οι επικείμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, θα επιφέρουν αναστολή αλλά και ακύρωση χειρουργικών επεμβάσεων.

«Εχουμε πέντε χειρουργικές αίθουσες οι οποίες σε κάθε κινητοποίηση μένουν κλειστές και αναβάλλονται περίπου 15 χειρουργεία ημερησίως», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του κ. Καρβελάς.

Η απάντηση στις αιτιάσεις για τη μέθοδο διεκδίκησης των αιτημάτων των εργαζομένων, ήρθε από τον Πρόεδρο του Σωματείου «Ιπποκράτης» Κώστα Πετρόπουλο, υποστηρίζοντας πως κανένα χειρουργείο δεν έχει αναβληθεί η ματαιωθεί δεδομένου πως οι κινητοποιήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως οι στάσεις εργασίας έχουν προγραμματιστεί καθημερινά από τις  08:30 -11:30 πρωί της 15ης Απριλίου, με συγκεντρώσεις στο κτίριο του Ταχύρρυθμου.

 

Latest Tweets