Παλιά αγάπη «φουντώνει» πάλι γι’ αυτά τα ζώδια!

Κριός

Η συγκλονιστική και αποτρεπτική σύνοδος Αφροδίτης / Ουρανού στον 1ο Οίκο σου, δίνει έμφαση στην επιθυμία σου να είσαι ριζοσπαστικά ρομαντική σήμερα. Δε θα διστάσεις να κάνεις κάτι καινοτόμο, αν σε προκαλέσει ο αγαπημένος σου. Έτσι λειτουργεί η τρελλή καρδιά σου, αλλά η λογική προσπαθεί να σε κρατήσει ασφαλή. Πρόσεξε τα σήματα κινδύνου ώστε να μην καταλήξεις να το μετανιώσεις αργότερα.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσεις πως επιβραβεύεσαι σήμερα από το σύμπαν για να ενεργήσεις ριζοσπαστικά και ρομαντικά.

Η se ξι Αφροδίτη και ο απρόβλεπτος Ουρανός στον 12ο Οίκο σου σε δελεάζει να αφήσεις στην άκρη την επιφυλακτικότητά σου για κάποιον νόστιμο στόχο. Σίγουρα υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις μας. Όσο σημαντικό είναι να είμαστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες μας, άλλο τόσο σημαντικό είναι να είμαστε ειλικρινείς και με τις πιθανές επιπτώσεις.

Δίδυμοι

Με μια άγρια και τρελλή συζυγία Αφροδίτης / Ουρανού στον 11ο Οίκο σου, θα περάσεις δύσκολη μέρα στα εpwτικά σου. Υπάρχει η προοπτική να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Ένα μέρος σου, πιστεύει πως δεν τρέχει και τίποτε αν παραπλανείς λιγάκι το ταίρι, γιατί χρειάζονται δύο για το ταγκό, αλλά θα πρέπει μετά να αναλάβεις και τις ευθύνες της τρέλλας σου!

Καρκίνος

Χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης / Ουρανού στον 10ο Οίκο, της επαγγελματικής υπόστασης, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να συνδυάσεις έρωτα και εργασία. Προσπαθείς να συμβιβάσεις την επιθυμία σου για επαγγελλματική αναγνώριση, με την ανάγκη σου για περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Μην εγκαταλείψεις τίποτε από τα δύο. Σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θέση τους.

Λέων

Επειδή έχεις μερικές άγριες ρομαντικές και άκρως ουτοπιστικές ιδέες σήμερα,

αυτό δε σημαίνει πως το ταίρι σου θα το δεί αρνητικά. Απλά κι εσύ μην τον αφήσεις να περιφρονήσει τα ρομαντικά σου όνειρα, γιατί αξίζει να κάνεις όσο μεγαλύτερα όνειρα μπορείς. Αφροδίτη / Ουρανός από τον 9ο Οίκο σου σε σύνοδο, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για όλα τα εpwτικά θέματα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΙΑ ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ-Πάτρα Τηλέφωνα: 2610 420957- 6944 363402

Αναλαμβάνει οποιάδήποτε υπόθεση σας απασχολεί.

Δέχεται μόνο με ραντεβού.

Δεχτή αλληλογραφία.

Επαναφορά αγαπημένων προσώπων.

Λυσίματα εμποδίων.

Διεύθυνση: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 103

Aμοιβή μετά το αποτέλεσμα

Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610420957

Κινητό: 6944363402

26910-302303 -Σελιανίτικα

Υπεύθυνος: ΣΙΑ ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ

Παρθένος

Δεν ξέρεις ποιό δρόμο θα ακολουθήσει η τύχη σου στα ερωτικά σήμερα με τη σύνοδο Αφροδίτης / Ουρανού στον 8ο Οίκο σου. Αντί να τρελλαθείς, προσπαθώντας να καταλάβεις που θα σε βγάλει η τρέχουσα σχέση σου, επικεντρώσου σ’αυτήν και μη αφήσεις τίποτε να σε αποσυντονίσει. Πάντα στα ερωτικά θέματα υπάρχουν προβληματάκια, το κόλπο είναι να τα αντιμετωπίζεις όσο πιο χαριτωμένα κι έξυπνα μπορείς.

Ζυγός

Κάποιες μπορεί να συμπεριφέρονται σαν πριγκίπισσες και να περιμένουν το ρομάντζο να έρθει να τις βρεί. Όχι όμως εσύ…Ειδικά τώρα, που υπάρχει μια δυνατή σύνοδος Αφροδίτης / Ουρανού στον 7ο Οίκο σου- των σχέσεων. Είσαι έτοιμη να ορμήσεις κυνηγώντας τη σχέση, ειδικά όταν ξέρεις πως κάποιος περιμένει να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Έχεις όρεξη να δημιουργήσεις δυνατές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή και να χαρείς το πάθος που επιθυμείς, περισότερο από όλα.

Σκορπιός

Δεν είσαι πρόθυμη ν’αφήσεις τη σχέση σου να ρουτινιάσει.

Θα κάνεις ότι μπορείς να τη διατηρήσεις φρέσκια και λειτουργική. Ένα μικροπροβληματάκι μπορεί να εμφανιστεί λόγω συνόδου Αφροδίτης / Ουρανού στον 6ο Οίκο σου, αλλά θα ξεπεραστεί γρήγορα και θα δημιουργήσεις εύφορο έδαφος για μια συναρπαστική σχέση.

Τοξότης

Όταν το ρομάντζο απογειώνεται, δίνεις περισσότερη προσοχή. Θα έχεις την ευκαιρία να συλλογιστείς με έντονο πάθος τις ρομαντικές φαντασιώσεις σου, με μια μόνο διαφορά: μελετώντας τες θα μάθεις σημαντικά πράγματα. Απλά να ξέρεις πως είσαι ικανή να το παρατραβήξεις με τις se ξι αναζητήσεις γι αυτό πρόσεχε λιγάκι να μην πετάς στα σύννεφα συνέχεια σήμερα. Προσγειώσου!

Αιγόκερως

Ένα μέρος σου ανησυχεί μήπως αποκαλυφθεί το πάθος που νιώθεις για κάποιον σπέσιαλ τύπο. Θα έχεις υποστήριξη από τη γλυκιά Αφροδίτη που είναισε σύνοδο με τον ατίθασο Ουρανό στον 4ο Οίκο σου, αλλά να ξέρεις πως σήμερα πρέπει να είσαι λιγάκι υποχωρητική. Θα πρέπει να ομολογήσεις τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και εκδηλώνοντας στο ταίρι σου πωςνιώθεις θα είναι ό,τι καλύτερο.

Υδροχόος

Οι εpwτικές σκέψεις και τα συναισθήματά σου θα μετατραπούν σε γλυκόλογα που θα χαϊδέψουν τ’αυτά του εραστή σου. Είναι σαν να ξετυλίγεται μια καθαρή αναλλοίωτη ποίηση από τη γλώσσα σου καθώς εμπνέεσαι από τα αισθήματά σου γι’αυτόν που αγαπάς και μετατρέπεις τις σέξι φαντασιώσεις σε εpwτικό σονέτο. Ωστόσο αν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή ερωτική κουβέντα με το ταίρι σου, βάλε τα δυνατά σου να παραμείνεις ευγενική για να βρείτε κοινό έδαφος.

Ιχθύες

Οι επιθυμίες και οι πόθοι σου είναι, χωρίς προηγούμενο ασυνήθιστες και μοναδικές και το ειδύλλιό σου δεν αποτελεί εξαίρεση. Θέλεις το ταίρι σου να αποδεχτεί την αλλόκοτη συμπεριφορά σου, γιατί λαχταράς ανοιχτά se ξι εκπλήξεις. Πιέζεις τα όρια σε ορισμένες σχέσεις και μιλάς για αισθησιακή ομορφιά, ειδικά αν εκείνος που αγαπάς διαθέτει κάτι εκπληκτικό. Κάθε μικρή επιλογή που κάνεις σήμερα, είναι μια αντανάκλαση του τι θέλει η πεινασμένη σου καρδιά…

Latest Tweets