Παρ Μπρίζ Γαλιατσάτος – Ακρωτηρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου (πλησίον Τράπεζας Πειραιώς) Τηλ.: 2610 522840

Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, με όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και με την υπευθυνότητα που διακρίνει τους ανθρώπους της επιχείρησης, η εταιρεία Γαλιατσάτος εξακολουθεί να ξεχωρίζει στον χώρο και να αποτελεί πρότυπο υγειούς επιχείρησης και επαγγελματισμού.

 

Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια και πιστοποιημένα κρύσταλλα για τα οποία δίνει τις αντίστοιχες γραπτές εγγυήσεις καθώς επίσης εγγυάται γραπτώς και τη σωστή τοποθέτηση και στεγανοποίηση των παρμπρίζ, εφ όρου ζωής. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κρυστάλλων (saint gobain sekurit, hanglas, pilkington, agg, ppg, guardian, κ.λπ.) και αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της Glass-Drive για το νομό Αχαίας.

Επιπλέον, παρέχει κινητή μονάδα για εξωτερική τοποθέτηση, αν ο πελάτης το ζητήσει και αναλαμβάνει τοποθέτηση κρυστάλλων οροφήςσε ΙΧ, φορτηγά ή λεωφορεία, με ρομπότ.

Η εταιρεία Γαλλιατσάτος έχει συνεργασία και με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά καθόλου ο πελάτης για την επισκευή. Φροντίζει όμως και εκείνους οι οποίοι στο ασφαλιστήριό τους δεν έχουν κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, παρέχοντάς τους ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιοτική δουλειά και η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Δείτε τις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γαλιατσάτος:

Info:

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Νέα Διεύθυνση: Ακρωτηρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου (πλησίον Τράπεζας Πειραιώς)

Τηλ.: 2610 522840

Latest Tweets