Σε κλινική τώρα τραγουδίστρια. Παλεύει με τη νευρική ανορεξία

Γνωρίστε το Boat Tracking – Σύστημα παρακολούθησης σκαφών !Σε περίπτωση κλοπής, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή της Deus! 6940804174

 Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο http://deus.services/el/boats/

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΑΦΟς ΦΩΤΟ

Η κατάστασή της θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της Νανάς Καραγιάννη,η οποία πάλευε σκληρά με τη διατροφική διαταραχή, αλλά δεν τα κατάφερε. Βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, οι δικοί της τη μετέφερε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η εισαγωγή της έγινε βράδυ, προκειμένου να μη δει τη δημοσιότητα το σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία της. Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ισχυρή αγωγή, η οποία της χορηγούνταν από το στόμα, αλλά και με ορούς. «Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε η τραγουδίστρια στον γιατρό της, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος.

Ένα κοκτέιλ βιταμινών που της χορηγήθηκε ενίσχυσε το πεσμένο ανοσοποιητικό της και τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της. Πήρε εξιτήριο, ωστόσο, μια φορά την εβδομάδα βλέπει έναν ειδικό γιατρό που τη ζυγίζει και διαμορφώνει τη διατροφή της, προσθέτοντας θερμίδες στα ημερήσια γεύματα της.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η σκελετωμένη «φωνάρα» του ελληνικού πενταγράμμου λέγεται πως πήρε την κάτω βόλτα μετά τον χωρισμό της. Δεν περίμενε ότι ο άνδρας με τον οποίο ζούσε έναν μεγάλο και τρυφερό έρωτα θα έφευγε από κοντά της. Έμεινε 47 κιλά.

Τον αγάπησε πολύ και η φυγή του της στοίχισε. Σήμερα συνεχίζει τα live της και όλοι όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα με την υγεία της εύχονται να το ξεπεράσει γρήγορα.

Latest Tweets