Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ 51χρονος γιατρός – Είχε τσεπώσει 23.125 ευρώ από «φακελάκια» – Που θα καταγγείλετε ανάλογα περιστατικά

Το κατάστημα στην Πάτρα που θα βρείς αυτό που ψάχνεις – Το Δωράκι – Μαιζώνος 39

 Αρκουδάκια, λούτρινες καρδούλες, κάρτες, αγαπησιάρικα gadget, είδη καπνιστού, είδη δώρων, αξεσουάρ, θα τα βρείτε ολα εδώ.
Μαιζώνος 39

Στα «χέρια» της ΕΛΑΣ έπεσε ένας γιατρός, ο οποίος απαίτησε από 600 ευρώ «φακελάκι» προκειμένου να πραγματοποιήσει εγχείρηση σε ασθενή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία από συγγενικό πρόσωπο τους ασθενή, και η αστυνομία παρενέβη προκειμένου να «τσακώσει» τον γιατρό.

Συγκεκριμένα το πρόσωπο αυτό έδωσε το φακελάκι το οποίο ήταν όμως… προσημειωμένο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το βρουν εύκολα στην κατοχή του 51χρονου.

Έρευνες ωστόσο έγιναν και στο γραφείο και στην οικία του, όπου βρέθηκαν άλλα 23.215 επίσης… από φακελάκια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ
«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες, Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, 51χρονος γιατρός νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και αντίσταση.
Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον σε έρευνες που ακολούθησαν στο γραφείο, στην οικία και στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 23.215 ευρώ.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301

Latest Tweets