Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών – Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για την Νίκη! Ποιός είναι ο Χρήστος Νικολάου

Ο Χρήστος Νικολάου του Γεωργίου και της Αναστασίας, το γένος Μούτου γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1965. Σύζυγος του είναι η Ιουλία Βαβαρούτα, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αναστασία, την Παναγιώτα και τον Γιώργο.

Είναι απόφοιτος ασφαλιστικών σπουδών του Διεθνούς Οργανισμού Ελλάδας και Κύπρου (LIMRA).Στον επαγγελματικό τομέα, είναι Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Υπήρξε δημόσιος υπάλληλος στο Kέντρο Yγείας της Κάτω Αχαΐας, όπου δήλωσε παραίτηση από τη μόνιμη θέση, προκειμένου να παλέψει στον ελεύθερο στίβο και στο ελεύθερο επάγγελμα, σε ηλικία 22 ετών. Το έτος 1990-1991 ήταν πρωταγωνιστής στις διακρίσεις. Αναδείχτηκε πρώτος ομαδάρχης σε πανελλαδικό επίπεδο και σε ηλικία 23 ετών, έγινε ο μικρότερος Προϊστάμενος στην Ελλάδα. Πραγματοποίησε μεγάλη ανάπτυξη στην Ήπειρο , στους νομούς Πρεβέζης, Άρτας και Λευκάδας, που θεωρούνται και τα μεγαλύτερα του επιτεύγματα. Έπειτα, στους νομούς Κορινθίας, Λακωνίας και Αρκαδίας και διατηρεί ήδη γραφεία πωλήσεων στην Κ.Αχαΐα, στην Πάτρα, στην Ζάκυνθο, στην Τρίπολη, στην Κόρινθο, στην Σπάρτη και στον Πύργο και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυβραβευμένους  Περιφερειακούς  Διευθυντές Πωλήσεων της πρώτης ιδιωτικής Ασφαλιστικής στην χώρα, της Εθνικής Ασφαλιστικής, του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Έχει ταξιδέψει σε 19 διαφορετικές χώρες για εκπαιδευτικούς σκοπούς στο αντικείμενό του.

Πάντα ανήσυχος και δραστήριος συμμετείχε στα κοινά, έχοντας ενεργή συμμετοχή στους συλλόγους γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου  και Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων που για πρώτη φορά ιδρύθηκε στο Δήμο Δύμης.

Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και εξελέγη πρώτος, σε σταυρούς προτίμησης, στη Δημοτική Ενότητα Δύμης και δεύτερος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης Οικονομικών – Παιδείας – Εμπορίου-Αστικής Κατάστασης τα έτη 2011-2012-2013, καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

 

Σήμερα είναι Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κατόπιν της εκλογής του το 2014 και υποψήφιος Δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές  του Μαΐου 2019 στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας που τόσο αγαπά και πρόκοψε επαγγελματικά.

Στον τόπο που μεγάλωσε  και που εργάζεται εδώ και 32 χρόνια.

Αυτά τα 32 χρόνια, τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, θέτοντας τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2019.Σκοπός του είναι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να γίνει Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ. Βασικός του στόχος είναι μια Δημοτική Αρχή που θα νοιάζεται για τους Δημότες, που θα συμμερίζεται και θα βοηθά τους αδυνάτους , που θα μπει μπροστά στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού της περιοχής και δεν θα κρυφτεί όταν τα μεγάλα συμφέροντα απελαύνουν κατά της δημόσιας περιουσίας και που θα διεκδικήσει ρόλο και λόγο ουσιαστικό για όλα τα θέματα της περιοχής.

Latest Tweets