ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – Μπουνιές και κλωτσιές με συμμετοχή δεκάδων ατόμων

Κομψότητα…Μοναδικές εκπτώσεις για τις όμορφες κυρίες της πόλης μας… Vanilla Girl

❤️

Σας περιμένουμε με την νέα μας collection… Αγίου Νικολάου 53ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Όσο περνούν οι μέρες και βρισκόμαστε στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού, ολοένα γίνονται γνωστά περισσότερα περιστατικά που συνέβησαν το τριήμερο, μέσα στο γενικό «χαμό». Από τα διάφορα συμβάντα που σημειώθηκαν  ορισμένα είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς και συμπλοκές κυρίως μεταξύ μελών πληρωμάτων.

Η μαζικότερη και πιο «ηχηρή» συμπλοκή που έγινε κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού, σημειώθηκε  μεταξύ διαφορετικών ομάδων  το βράδυ του Σαββάτου! Αυτές όμως οι ομάδες είχαν ένα κοινό! Συμμετείχαν στο ίδιο πλήρωμα. Το περιστατικό συνέβη  στο ξεκίνημα της νυχτερινής ποδαράτης ή καλύτερα την ώρα που το πλήρωμα το οποίο είχε χιλιάδες κόσμου, βρισκόταν στην αναμονή για να βγει στην παρέλαση.

Πρόκειται για πλήρωμα από τα πολυάριθμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού το οποίο όπως προβλέπεται…  βρισκόταν στην «ουρά». Η συμπλοκή ξεκίνησε για άγνωστο λόγο – πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στις δύο παρέες υπήρξαν και άτομα εκτός πληρώματος, με κουκούλες και κράνη – και είχε ως αποτέλεσμα να «μπουν» στον καυγά αρκετά άτομα από το γκρουπ.

Η σύρραξη έγινε μαζική, αφού το συγκεκριμένο πλήρωμα είχε αρκετούς νεαρούς που βράζει το αίμα τους. Έτσι, τουλάχιστον για 10 με 15 λεπτά, πάνω από 100 άτομα «έπαιζαν» τις μπουνιές και τις κλωτσιές μεταξύ τους, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να σταματήσει η συμπλοκή.

Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία δεν παρενέβη, αφού την ώρα που κάποιοι ήσαν  έτοιμοι να την ειδοποιήσουν, ο καβγάς, σταμάτησε. Δεν ήταν πάντως το μοναδικό περιστατικό βίας και ξυλοδαρμού που έγινε κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Μπουνιές έπεσαν κοντά στην πλατεία Όλγας μεταξύ επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ μεμονωμένα επεισόδια συνέβησαν στην πλατεία Γεωργίου, αλλά και στο κέντρο της Πάτρας, με «πορτιέρη» σε μπαρ να τα βάζει με έναν ψήστη απέναντι καταστήματος που είχε βγάλει έξω ψησταριά, με αποτέλεσμα για λίγο να δημιουργηθεί φασαρία

Latest Tweets