Τι αλλάζει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου – «Μπόνους» 800.000 ευρώ στα κόμματα

Δώρα και μόνο δώρα – Το κατάστημα στην Πάτρα που θα βρείς αυτό που ψάχνειςΑρκουδάκια, λούτρινες καρδούλες, κάρτες, αγαπησιάρικα gadget, είδη καπνιστού, είδη δώρων, αξεσουάρ, θα τα βρείτε ολα εδώ.Μαιζώνος 39 απέναντι απο το Στρούμπειο

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια

 

Οι ψηφοφόροι αναµένεται να επιστρέψουν στα τµήµατα όπου άσκησαν το δικαίωµά τους προ τετραετίας, ενώ χρηµατοδότηση θα λάβουν Βελόπουλος, Βαρουφάκης και Κωνσταντοπούλου

«Μποναμάδες» για τρία κόµµατα που κατάφεραν πρώτη φορά να ξεπεράσουν το 1,5% στις πρόσφατες ευρωεκλογές φέρνει η νέα προεκλογική περίοδος που ξεκινά αύριο ∆ευτέρα. ∆ικαιούχοι εκλογικής χρηµατοδότησης θα είναι πλέον, όχι µόνον η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου που έβγαλε και ευρωβουλευτή, αλλά επίσης το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η 10η Ιουνίου θα είναι η µέρα επίσηµης έναρξης της περιόδου πριν τις κρίσιµες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο διάστηµα αυτό θα πρέπει να τηρηθεί ολόκληρο το «check list» των προπαρασκευαστικών ενεργειών όπως συνέβη πολύ πρόσφατα και µε τις ευρωεκλογές.

Μέσα στις ενέργειες αυτές περιλαµβάνεται και η χορήγηση εκλογικής χρηµατοδότησης στα κόµµατα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 1,5% των έγκυρων ψήφων στις πρόσφατες εκλογές για το ελληνικό ή το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Economist: «Βαριά ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Οι ηµεροµηνίες- κλειδιά της προεκλογικής περιόδου, εφόσον δεν αλλάξει κάτι, είναι οι εξής:

Latest Tweets