Το μεσημέρι του Σαββάτου ανοίγει η μικρή περιμετρική της Πάτρας

ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ – Τζάκια, Γρανίτες, Μάρμαρα – Κατασκευή και επένδυση κουζίνας!!!H κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

2610-522567    6944-924317

Επιλέξτε τον γρανίτη που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας και στο χώρο σας.

Το προσεχές Σάββατο μπαίνει τέλος στον 30χρονο «μαραθώνιο» κατασκευής της μικρής περιμετρικής της Πάτρας, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης, Απ. Κατσιφάρας, σήμερα (κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου), στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου θα δοθεί σε κυκλοφορία το σημαντικό οδικό έργο.

Μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την προσεχή Παρασκευή, η Περιφέρεια θα διοργανώσει γιορτή στην μικρή περιμετρική, καθώς στο ύψος του μεσαιωνικού υδραγωγείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλους τραγουδιστές. Πρόκειται για μία ακόμα «φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ», δηλαδή εκδήλωση αυτών που είχαν γίνει και πέρυσι στα πλαίσια της «εβδομάδας ευρωπαϊκής κινητικότητας» ενώ σημειώνεται ότι το πρωί της ίδιας μέρας, στην Πάτρα θα βρεθούν οι ευρωβουλευτές, Μ. Κεφαλογιάννης, Μ. Σπυράκη, Μ. Κύρκος, ενδεχομένως και ο Ν. Ανδρουλάκης, προκειμένου να μιλήσουν σε περιφερειακή εκδήλωση για την Ευρώπη (στο πολυχώρο Royal).

Στη συνέντευξή Τύπου που έδωσε ο Περιφερειάρχης, μίλησαν επίσης, ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λ.Αντωνακόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες, Γρ. Αλεξόπουλος και Κ. Καρπέτας, καθώς επίσης και η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής, Α. Σταθοπούλου.

 

Latest Tweets