Υπάτιος Πατμάνογλου: Δείτε το υπέρογκο ποσό που ζητάει ως αποζημίωση για τον θάνατο της γυναίκας και του παιδιού του!

Γνωρίστε το Boat Tracking – Σύστημα παρακολούθησης σκαφών !Σε περίπτωση κλοπής, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή της Deus! 6940804174

Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο

Το εξωφρενικό ποσό που θα συζητηθεί!

 Το πρόσωπο της επικαιρότητας έγινε ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου, με αφορμή την είδηση του νέου του γάμου, 20 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στην γυναίκα του και το παιδί του!


Συγκεκριμένα η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, του άνδρα που είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του, στο τραγικό δυστύχημα του Φεβρουαρίου του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, κατέθεσε αγωγή 4 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από εκείνη του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας Jumbo, ο γιος του οποίου προκάλεσε το δυστύχημα, χάνοντας και ο ίδιος τη ζωή του σ’ αυτό.


Προσφεύγοντες εμφανίζονται ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου. Η αγωγή στρέφεται κατά του Απόστολου Βακάκη, των δυο παιδιών του, αλλά και της ασφαλιστικής εταιρείας του οχήματος, ζητώντας το ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και για τα έξοδα που προκλήθηκαν από το δυστύχημα.


 

Ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου. Στρέφονται κατά της οικογένειας, η οποία αποτελεί τους κληρονόμους του θανόντα Γιώργου Βακάκη, καθώς δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά που τους αφήνει σε ιδιόγραφη διαθήκη εκείνος, τρεις μόλις μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο δυστύχημα της Εθνικής.

Πηγή: protothema.gr

Latest Tweets