Όχι στην εξαγορά της ψήφου των δημοτών ρομά – (Ανατροπή Τώρα- ΝΕΟΙ Πολίτες ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ για το Δήμο Δυτικής Αχαίας)

Σε εποχές με μελανά χρώματα, κάποιοι πρόθυμοι υποψήφιοι αιρετοί, θέλουν να γυρίσουν το δήμο Δήμο Δυτικής Αχαίας πολύ πίσω.

Αντί να διαπραγματευτούν τη λύση του Τσιγγάνικου Ζητήματος, απεναντίας, παζαρεύουν την ψήφο στα 25 ή στα 50 ευρώ και στήνουν τραπέζια με κοτόπουλα, μπίρες και χρυσά πετραχήλια.

Είναι στενάχωρο και λυπηρό, το γεγονός, πως ο αγώνας κάποιων ανθρώπων που πάλεψαν να αλλάξουν αυτές τις νοοτροπίες δε σταμάτησε και συνεχίζεται.

Μία ακόμη φορά με τα λεφτά τους θέλουν να καθορίσουν τις εκλογές και να διαμορφώσουν αποτέλεσμα καθώς ετοιμάζουν να γεμίσουν τη πόλη με αγροτικά γεμάτα φορτωμένα άτομα χωρίς άποψη και γνώμη και όλοι τους πληρωμένοι.

Με αυτό το τρόπο προσέγγισης των ψηφοφόρων δημοτών, δεν λύνεται το Τσιγγάνικο θέμα αλλά αντιθέτως δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εμείς θα είμαστε σε πρώτη γραμμή και θα δώσουμε μάχη σε αυτές τις εκλογές  και μπορούμε να λύσουμε το Τσιγγάνικο Ζήτημα.

Οραματίζόμαστε τη Δυτική  Αχαία χωρίς παράγκες, χωρίς σκουπίδια σε δημόσιους χώρους, χωρίς ηχορύπανση, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις καθώς και δίχως κοινωνικούς, πολιτικούς και εκπαιδευτικούς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

 

Ολοι μαζί για την μεγάλη νίκη – Αντώνης Χ. Μπατζαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

 

Latest Tweets