ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Kηδεία Κατσίφα: Στην τελευταία του κατοικία ο 35χρονος ομογενής – «Αθάνατος» φώναζε το πλήθος στο νεκροταφείο

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί στους Βουλιαράτες για να πει το τελευταίο αντίο στον 35χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από αλβανικά πυρά, οι περισσότεροι κρατούν ελληνικές σημαίες.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη σε κλίμα οδύνης και θρήνου στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, ενώ νωρίτερα, η σορός είχε τεθεί στην κεφαλή της νεκρικής πομπής με την οικογένεια του 35χρονου ΕΛΛΗΝΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα να τον «ακολουθεί» στην τελευταία του διαδρομή.

Οι χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στην κηδεία τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και φώναξαν συνθήματα, όπως «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς», «αθάνατος», «ήρωας» καθώς και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Κατά τη νεκρώσιμη πομπή ακούστηκαν μοιρολόγια και τραγούδια της Βορείου Ηπείρου.

k1 k2 k3 k4

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ 

Αυτή την ώρα η κηδεία – Ισχυρά μέτρα ασφαλείας από τις αλβανικές αρχές – Εκατοντάδες Έλληνες στους Βουλιαράτες για την κηδεία

Πλήθος κόσμου στο χωριό για το τελευταίο αντίο – Ψάλλουν τον εθνικό ύμνο στην πλατεία

Ουρά τριών χιλιομέτρων είχε σχηματιστεί στην ελληνική πλευρά του συνοριακού σταθμού Κακαβιά που οδηγεί στην Αλβανία από οχήματα που ανέμεναν τη διεξαγωγή ελέγχου από την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να περάσουν τη μεθόριο για να φθάσουν στο χωριό Βουλιαράτες, όπου στις 14.00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

katsifas1katsifas2katsifas3katsifas4

Δείτε ζωντανή εικόνα όπως τη μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση ReportTV:

Βίντεο και φωτογραφίες από την προσέλευση του κόσμου:

k1k2

Τα βρωμερά αλβανικά μέσα του Ράμα παρουσιάζουν τον ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ σαν εξτρεμιστή. Συνεχίζουν την τρισάθλια προπαγάνδα. Ο εθνομάρτυρας Κατσίφας εξτρεμιστής. Αν είναι δυνατόν. 

Latest Tweets