Wave treatment της @Professional by Fama απο την Hairmod και τον Τάκη Βρεττάκο – Δείτε εδώ όλη τη διαδικασία εφαρμογής σε ένα μοναδικό βίντεο

Τί ακριβώς είναι? Η Wave treatment είναι ένα προϊόν δημιουργημένο για να δώσει προσωρινό σχήμα στα μαλλιά , διάρκειας περίπου ένα με ενάμιση μήνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες , από έφηβες και πάνω … Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με την τεχνική που θα ακολουθήσετε .Άρα, beach waves , σαν να βγήκε από τη θάλασσα, σαν τις μικρές μας εφήβους στη φωτογραφία, φυσικό σπαστό με ανάλαφρο όγκο , σαν το καρέ, σπιράλ ανάλαφρο με έντονο όγκο , σαν την κοπέλα με τα μακριά μαλλιά, ακόμη και για όγκο χωρίς μπούκλα ή σε όλα τα μαλλιά ή σε μεμονωμένο σημείο, ή σκεφτείτε… να διώχνετε τη λιπαρότητα και να διαρκεί το χτένισμα περισσότερο… Αλλαγή φύτρας…Κίνηση μόνο στο κάτω τμήμα των μαλλιών… εσείς είμαι σίγουρη οτι θα σκεφτείτε κι άλλα..
Πώς λειτουργεί στην τρίχα? Η Wave treatment δεν περιέχει θειογλυκολικό ούτε αμμωνία. Έτσι δεν σπάει τους δεσμούς της τρίχας , όπως η περμανάντ.
Περιέχει κυστίνη, που χάριν της πρωτεϊνικής της προέλευσης , ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ τους δεσμούς της τρίχας με αποτέλεσμα να γίνονται εύκαμπτοι και να αποκτούν το σχήμα που τους δίνετε εσείς. Η κυστίνη βρίσκεται σε αφθονία στους σκελετικούς και συνδετικούς ιστούς. Περίπου το 5% της μάζας των ανθρώπινων τριχών αποτελείται από κυστίνη.
Επίσης περιέχει λειτουργικές φυτικές πρωτεΐνες, οι οποίες όχι μόνο προστατεύουν τα μαλλιά αλλά δίνουν σώμα στη τρίχα χάριν της αναδομητικής τους ιδιότητας.
Κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών? Η wave treatment , διατίθεται σε δύο τύπους. Για Φυσικά και Βαμμένα μαλλιά. δεν προτείνεται η χρήση της σε μαλλιά αποχρωματισμένα .
Πώς χρησιμοποιείται ? Ακολουθείτε 4 απλά βήματα..
Λούσιμο – πολύ καλό ταμπονάρισμα
Εφαρμογή του προϊόντος. Το τύλιγμα που θα κάνετε είναι της επιλογής σας.
Ξέβγαλμα με άφθονο νερό και προαιρετικά χρήση 5 βαθμών οξυζενέ για να δώσετε λίγη διάρκεια ακόμη. Αν βάλετε οξυζενέ , μετά από 5 λεπτά ξεβγάζεται.Και φυσικά το οξυζενέ των 5 βαθμών δεν επηρεάζει το χρώμα της πελάτισσας.
Μάσκα Care For Color PBF ,ανάλογα με το χρώμα μαλλιών της πελάτισσας. Ξεβγάζετε και ……. έτοιμο!!! To styling είναι της επιλογής σας , συνήθως με φισούνα..
Ποια είναι η συνολική διάρκεια της υπηρεσίας στο κομμωτήριο? Έχουμε δει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τη μιάμιση ώρα.!!!!!
Πότε μπορώ να κάνω βαφή στην πελάτισσά μου? Την ίδια μέρα , πριν τη wave treatment, ή μετά από 3-4 λουσίματα. Όμως , μπορείτε αμέσως μετά την υπηρεσία wave treatment, να χρησιμοποιήσετε τη σειρά MOLECOLAR PBF , η οποία ουσιαστικά είναι θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών με χρώμα!! Αμέσως μετά το ξέβγαλμα του προϊόντος , περνάτε molecolar , αφήνετε 5 – 10 λεπτά και ξεβγάζετε. σε αυτή τη περίπτωση , κλειδώνετε με το Infusion, τη 2η φάση της Molecolar..

Τάκης Βρεττάκος facebook

Προσφορές και χονδρική για όλους τους κομμωτές – Kάνε τώρα εγγραφή στο eshop της Hairmod

Για τιμές χονδρικής κάντε εγγραφή στο eshop μας
https://hairmod.gr/index.php?route=product%2Fmanufacturer%2Finfo&manufacturer_id=41&fbclid=IwAR21tFfObLQwo58wFXefW7_jng91YvC0dkMjl4mk29cbgkaeE6oQDEG7KU0
 Î”εν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δείτε εδώ όλη τη διαδικασία εφαρμογής του προϊόντος Wave treatment της @Professional by Fama.. Εκπληκτικό αποτέλεσμα, με διάρκεια 1 με 1μιση μήνα ..τα βήματα είναι σε πραγματικές συνθήκες χωρίς επαγγελματική επεξεργασία του βίντεο για να μπορέσετε να τη δείτε όσο πιο αναλυτικά γίνεται Συχνές ΕρωτήσειςΤί ακριβώς είναι? Η Wave treatment είναι ένα προϊόν δημιουργημένο για να δώσει προσωρινό σχήμα στα μαλλιά , διάρκειας περίπου ένα με ενάμιση μήνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες , από έφηβες και πάνω … Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με την τεχνική που θα ακολουθήσετε .Άρα, beach waves , σαν να βγήκε από τη θάλασσα, σαν τις μικρές μας εφήβους στη φωτογραφία, φυσικό σπαστό με ανάλαφρο όγκο , σαν το καρέ, σπιράλ ανάλαφρο με έντονο όγκο , σαν την κοπέλα με τα μακριά μαλλιά, ακόμη και για όγκο χωρίς μπούκλα ή σε όλα τα μαλλιά ή σε μεμονωμένο σημείο, ή σκεφτείτε… να διώχνετε τη λιπαρότητα και να διαρκεί το χτένισμα περισσότερο… Αλλαγή φύτρας…Κίνηση μόνο στο κάτω τμήμα των μαλλιών… εσείς είμαι σίγουρη οτι θα σκεφτείτε κι άλλα.. Πώς λειτουργεί στην τρίχα? Η Wave treatment δεν περιέχει θειογλυκολικό ούτε αμμωνία. Έτσι δεν σπάει τους δεσμούς της τρίχας , όπως η περμανάντ.Περιέχει κυστίνη, που χάριν της πρωτεϊνικής της προέλευσης , ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ τους δεσμούς της τρίχας με αποτέλεσμα να γίνονται εύκαμπτοι και να αποκτούν το σχήμα που τους δίνετε εσείς. Η κυστίνη βρίσκεται σε αφθονία στους σκελετικούς και συνδετικούς ιστούς. Περίπου το 5% της μάζας των ανθρώπινων τριχών αποτελείται από κυστίνη. Επίσης περιέχει λειτουργικές φυτικές πρωτεΐνες, οι οποίες όχι μόνο προστατεύουν τα μαλλιά αλλά δίνουν σώμα στη τρίχα χάριν της αναδομητικής τους ιδιότητας. Κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών? Η wave treatment , διατίθεται σε δύο τύπους. Για Φυσικά και Βαμμένα μαλλιά. δεν προτείνεται η χρήση της σε μαλλιά αποχρωματισμένα . Πώς χρησιμοποιείται ? Ακολουθείτε 4 απλά βήματα.. Λούσιμο – πολύ καλό ταμπονάρισμαΕφαρμογή του προϊόντος. Το τύλιγμα που θα κάνετε είναι της επιλογής σας.Ξέβγαλμα με άφθονο νερό και προαιρετικά χρήση 5 βαθμών οξυζενέ για να δώσετε λίγη διάρκεια ακόμη. Αν βάλετε οξυζενέ , μετά από 5 λεπτά ξεβγάζεται.Και φυσικά το οξυζενέ των 5 βαθμών δεν επηρεάζει το χρώμα της πελάτισσας. Μάσκα Care For Color PBF ,ανάλογα με το χρώμα μαλλιών της πελάτισσας. Ξεβγάζετε και ……. έτοιμο!!! To styling είναι της επιλογής σας , συνήθως με φισούνα.. Ποια είναι η συνολική διάρκεια της υπηρεσίας στο κομμωτήριο? Έχουμε δει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τη μιάμιση ώρα.!!!!! Πότε μπορώ να κάνω βαφή στην πελάτισσά μου? Την ίδια μέρα , πριν τη wave treatment, ή μετά από 3-4 λουσίματα. Όμως , μπορείτε αμέσως μετά την υπηρεσία wave treatment, να χρησιμοποιήσετε τη σειρά MOLECOLAR PBF , η οποία ουσιαστικά είναι θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών με χρώμα!! Αμέσως μετά το ξέβγαλμα του προϊόντος , περνάτε molecolar , αφήνετε 5 – 10 λεπτά και ξεβγάζετε. σε αυτή τη περίπτωση , κλειδώνετε με το Infusion, τη 2η φάση της Molecolar..

Δημοσιεύτηκε από Τάκης Βρεττάκος στις Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

 

Latest Tweets